Ο πρόεδρος της Παρτιζάν, Οστόγια Μιχαΐλοβιτς, υποστήριξε πως το φετινό μπάτζετ της ομάδας του Ζέλικο Ομπράντοβιτς είναι 6 εκατομμύρια ευρώ.

Η Παρτιζάν έχει κινηθεί εντυπωσιακά στην αγορά το φετινό καλοκαίρι και έχει κάνει τα μεγαλύτερα «μπαμ». Δεν είναι μόνο η επιστροφή του «Ζοτς», που έβαλε τους Σέρβους για τα… καλά ξανά στον μπασκετικό χάρτη.

Οι «ασπρόμαυροι» του Βελιγραδίου ενισχύθηκαν με πρωτοκλασάτους παίκτες της Euroleague (Κέβιν Πάντερ, Ζακ ΛεΝτέι), πρώην NBAers (Άλεν Σμάιλαγκιτς, Ρόντιονς Κούρουκς) και όχι μόνο. Μάλιστα, δημοσιεύματα προ ημερών ανέφεραν πως το μπάτζετ της φέτος πλησιάζει τα 15 εκατομμύρια ευρώ.

Ο πρόεδρος της ομάδας, Οστόγια Μιχαΐλοβιτς, θέλησε να δώσει τέλος σε αυτή τη συζήτηση και δήλωσε: «Βλέπω πως είναι ένα θέμα που αφορά το κοινό. Σας παρουσιάζω το μπάτζετ της Παρτιζάν φέτος, που αφορά την πρώτη ομάδα, το τεχνικό επιτελείο και τις ακαδημίες μας: περίπου 6 εκατομμύρια ευρώ. Πάνω – κάτω αυτόν τον προϋπολογισμό είχαμε και την προηγούμενη διετία.

Κάποιοι φαίνεται πως… ανησυχούν και γράφουν για τα συμβόλαια των παικτών μας στα social media και τον Τύπο. Δεν θα μιλήσω για το συμβόλαιο οποιουδήποτε αθλητή μας, γιατί αυτό θα ήταν αγενές προς την οικογένειά του».