Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους μίλησε για το Copa del Rey και την αναμέτρηση με την Μάλαγα, τονίζοντας πως είναι μία διοργάνωση που έχει μεγάλη σημασία για τον ίδιο.

Ο προπονητής των Καταλανών τόνισε: «Το Copa del Rey είναι μια συγκεκριμένη διοργάνωση, ένα σπριντ 40 λεπτών και πρέπει να επικεντρωθούμε σε αυτό. Δεν μπορούμε να κοιτάξουμε την επόμενη μέρα, αυτή τη στιγμή υπάρχει μόνο το παιχνίδι με την Ουνικάχα και είναι αδύνατο να κοιτάξουμε κάτι παραπάνω.

Θα έχουμε το σύνηθες ροτέισιον για να προσπαθήσουμε να ελέγξουμε τα 40 λεπτά του αγώνα. Δεν μπορείς να κρατάς εκτός παίκτες ή να σκέφτεσαι το αύριο. Για μένα το να κερδίσω αυτό το Κύπελλο θα σημαίνει πολλά, αλλά τώρα είναι δύσκολο να μιλήσω γι αυτό. Αν και μοιάζει βαρετό, θα επαναλάβω πως το να κερδίσω αυτό το τουρνουά είναι πολύ μακριά ακόμα.

Η ομάδα βελτιώνεται και αυτό είναι το πιο σημαντικό για μένα. Έχω δει το παιχνίδι που είχαμε με την Μάλαγα την δεύτερη αγωνιστική και έχουμε βελτιωθεί. Πρέπει να πάμε με αυτοπεποίθηση στο παιχνίδι, αν δεν είμαστε στο 100% θα είναι δύσκολα για εμάς, κάτι που καταλάβαμε και κόντρα στην Εφές».