Ο Τζέι Κόβαν Μπράουν αναμένεται να… κουνήσει μαντήλι και να αποχωρήσει από την Χάποελ Ιερουσαλήμ, με Μέσα του Ισραήλ να βάζουν στο… κόλπο για την απόκτησή του τον Παναθηναϊκό, συνδέοντας το όνομα του Αμερικανού γκαρντ με τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Η κατάσταση στην Χάποελ Ιερουσαλήμ δεν είναι και η καλύτερη δυνατή τις τελευταίες ημέρες. Οι «κόκκινοι» προσπαθούν να μαζέψουν τα κομμάτια τους, όμως την ίδια στιγμή δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες αλλαγές στο ρόστερ ενόψει του φίνις της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα ynet.co.il ο Τζέι Κόβαν Μπράουν και ο ΤαΣον Τόμας αναμένεται να αποχωρήσουν άμεσα από την ομάδα, αναζητώντας τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους.

Μάλιστα για τον πρώτο το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως ο Παναθηναϊκός έχει εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του, με τον Όντεντ Κάτας να γνωρίζει πολύ καλά τον παίκτη από την συνεργασία τους στην Χάποελ Ιερουσαλήμ.

Άλλωστε, προ ημερών ο Ισραηλινός κόουτς άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο ενίσχυσης στην περιφέρεια με έναν ακόμα παίκτη. Έτσι, οι Ισραηλινοί «συνέδεσαν» το όνομα του Μπράουν με τους πρωταθλητές Ελλάδας.