Ο Σέιν Λάρκιν έγραψε στα social media, πως η αναβολή του πρωταθλήματος Τουρκίας είναι η καλύτερη λύση, ενώ επεσήμανε πως δεν αξίζει τον κόπο να γίνουν αγώνες αυτή την περίοδο, λόγω της έξαρσης του κορωνοϊού.
Ο ηγέτης της Αναντολού Εφές, ο οποίος πρόσφατα πολιτογραφήθηκε Τούρκος ανέφερε στο μήνυμά του. «Χωρίς άλλο τρόπο, εννοώ χωρίς καμία ασέβεια προς κάθε απόφαση που έχει παρθεί για τον χειρισμό της πανδημίας του κορωνοϊού, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί η τουρκική λίγκα συνεχίζει να παίζει όταν όλα τα υπόλοιπα πρωταθλήματα στον πλανήτη αναστέλλονται ή αναβάλλονται.

Καταλαβαίνω πως το να παίζεις σε κλειστές πόρτες κάτι κάπως πιο ασφαλή τα πράγματα, αλλά ΔΕΝ είναι αρκετά ασφαλές. Ως παίκτης του μπάσκετ δεν υπάρχει τίποτα πιο απολαυστικό από το να βγαίνω έξω να παίζω το παιχνίδι και να ανταγωνίζομαι κόντρα σε άλλους, αλλά αυτή τη στιγμή με τον ιό να έχει εξαπλωθεί, το ρίσκο είναι περισσότερο από πριν. Έτσι το να παίζεις σε τέτοια παιχνίδια δεν αξίζει τον κόπο. .Είναι η προσωπική μου άποψη και είμαι σίγουρος πως πολλοί άλλοι παίκτες νιώθουν το ίδιο.

Θέλω η ασφάλεια όλων να είναι προτεραιότητα και πιστεύω ότι η αναβολή της λίγκας ή η αναβολή αγώνων μέχρι να υπάρχει καλύτερος έλεγχος ή κατανόηση του ιού είναι το καλύτερο».