Η Ουνικάχα Μάλαγα κινείται για την απόκτηση ενός σέντερ και θέλει να ρίξει «βόμβα» με τον Ντέβιν Μπούκερ. Στο κάδρο και ο Γκρεγκ Μονρό.

Τα συνεχόμενα άσχημα αποτελέσματα στην ACB και το Eurocup ανάγκασαν τους ιθύνοντες την Μάλαγα να προχωρήσουν σε αλλαγή στην τεχνική ηγεσία.

Ο Λουίς Κασιμίρο έφυγε, ο Φώτης Κατσικάρης ήρθε, ωστόσο ο Έλληνας τεχνικός δεν έχει καταφέρει μέχρι τώρα να αντιστρέψει το κλίμα.

Για τον λόγο αυτό, είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ της ομάδας και μία από αυτές φαίνεται πως θα αφορά τη θέση «5».

Ο Βολοντίμιρ Γκερούν βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου και το «encestando.es» αναφέρει πως η Ουνικάχα ετοιμάζεται να ρίξει… βόμβα.

Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα αναφέρει πως η ομάδα του Φώτη Κατσικάρη βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Ντέβιν Μπούκερ, ο οποίος αποτελεί ουσιαστικά παρελθόν από την Χίμκι, αν και το «διαζύγιο» δεν έχει ανακοινωθεί επισήμως.

Επιπλέον, μία άλλη επιλογή για την ισπανική ομάδα είναι ο Γκρεγκ Μονρό, ο οποίος επίσης αποχώρησε πρόσφατα από τους Μοσχοβίτες.