Ο μάνατζερ της Βίρτους Μπολόνια, Λούκα Μπαράλντι, παραδέχτηκε το ενδιαφέρον και τις συζητήσεις της ομάδας με τον Μίλος Τεόντοσιτς σε συνέντευξη Τύπου.

Η κάτοχος του BCL, Βίρτους Μπολόνια ψάχνει να… ανέβει επίπεδο μέσω μεταγραφικών κινήσεων και στη λίστα της βρίσκεται ο Μίλος Τεόντοσιτς, κάτι το οποίο επιβεβαιώθηκε από τα χείλη του μάνατζερ της ομάδας, Λούκα Μπαράλντι.

«Στο μπάσκετ υπάρχουν πολλοί που είναι επαγγελματίες και νοιάζονται για τα λεφτά. Όποιος έρθει στην Μπολόνια, θα πρέπει να είναι άψογος εντός κι εκτός γηπέδου. Με τον Τεόντοσιτς; Μιλάμε μαζί του, αλλά δεν βιαζόμαστε να τον υπογράψουμε» ήταν τα λόγια του Μπαράλντι ενώ συνέχισε με τη μεταπήδηση της Βίρτους από το BCL στο Eurocup σχολιάζοντας.

«Θα είμαστε πάντα ευγνώμονες στη FIBA που μας έδωσε την ευκαιρία να παίξουμε σε ευρωπαϊκή διοργάνωση ξανά. Το BCL είναι μια καλά οργανωμένη διοργάνωση. Το πρόβλημα είναι ότι οι παίκτες επιθυμούν να αγωνίζονται στο Eurocup. Ελπίζω η Fiba και η Euroleague να καταλήξουν σε μια συμφωνία επειδή αυτός ο πόλεμος δεν είναι καλό για τους συλλόγους».