Ο Τζέι Κόβαν Μπράουν μίλησε για το τι πήγε λάθος στην Χάποελ Ιερουσαλήμ, αναφέροντας την αποχώρηση του Όντεντ Κάτας, τονίζοντας πως ήταν σαν να πέθανε ένας δικός του άνθρωπος.

Τζέι Κόβαν Μπράουν και Όντεντ Κάτας «έχτισαν» μια δυνατή σχέση στην Χάποελ Ιερουσαλήμ. Κάτι που φαίνεται και από τα λόγια του Αμερικανού γκαρντ, ο οποίος μιλώντας στην ιστοσελίδα sport5.co.il τόνισε πως όταν έφυγε για τον Παναθηναϊκό ο Ισραηλινός κόουτς κατέρρευσαν τα πάντα, παρομοιάζοντας την αποχώρησή του με απώλεια ενός δικού του ανθρώπου.

Μιλώντας για την αποχώρηση του Όντεντ Κάτας τόνισε: «Όταν έφυγε ο Κάτας τα πάντα κατέρρευσαν στην ομάδα. Τη στιγμή που έμαθα ότι θα συνεχίσει στον Παναθηναϊκό, ένιωσα να έφυγε ένα μέλος της οικογένειάς μου. Σαν να πέθανε ένας δικός μου άνθρωπος. Κάτι το οποίο δεν μπορείς να ξεπεράσεις. Δεν υπάρχει κάτι χειρότερο από τη συνήθεια.

Μας ήξερε, τον ξέραμε καλά και ήταν πολύ λυπηρό που έφυγε από την ομάδα. Για παράδειγμα, πέρυσι, δεν είχαμε πολλές ήττες, αλλά όταν χάναμε ο Όντεντ ήταν εκεί για να μας επαναφέρει. Να τονώσει την ψυχολογία μας. Ήξερε πώς να το κάνει. Υπήρχε χιούμορ και μια υγιής ατμόσφαιρα».