Ο Πρόεδρος της Σερβίας, Αλεξάνταρ Βούτσιτς, σχολίασε τις τελευταίες εξελίξεις με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς και την πιθανότητα να επιστρέψει στην Παρτίζαν ως πρώτος προπονητής!

Το απόγευμα του Σαββάτου 19/6, η ηλεκτρονική έκδοση της Kurir αποκάλυψε τις διαπραγματεύσεις του Ζέλικο Ομπράντοβιτς με την Παρτίζαν, εξηγώντας πως ο πολυνίκης προπονητής στην ιστορία της EuroLeague συμφώνησε για τρία χρόνια με την ομάδα του Βελιγραδίου.

Ο Ζόραν Σάβιτς, ο οποίος πρόσφατα ανέλαβε καθήκοντα general manager έσπευσε να φρενάρει τον ενθουσιασμό, πλην όμως παραδέχθηκε πως οι δυο πλευρές βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις που όμως «απέχουν πολύ από την τελική συμφωνία», όπως είπε χαρακτηριστικά.

Σε κάθε περίπτωση, η πιθανότητα επιστροφής του Ομπράντοβιτς στους «ασπρόμαυρους» του Βελιγραδίου έπειτα από το 1993 έχει προκαλέσει ενθουσιασμό στους οπαδούς της Παρτίζαν ενώ ακόμα και ο Πρόεδρος της Σερβίας, Αλεξάνταρ Βούτσιτς σχολίασε τις τελευταίες εξελίξεις:

«Η επιστροφή του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στην Παρτίζαν θα ήταν μεγάλη είδηση για τη χώρα. Θα ήθελα πολύ να τον δω να οδηγεί την Παρτίζαν ξανά στον θρόνο του ευρωπαϊκού μπάσκετ».