Ο Ιωάννης Παπαπέτρου που αποτελεί παίκτη της Παρτίζαν εδώ και τρεις μήνες, παραδέχτηκε πως η εμπειρία εκτός Ελλάδος, του έχει κάνει καλό, αφού βγήκε από τη ζώνη ασφαλείας του.

Αφού ξεκαθάρισε ότι κάθε μέρα μαθαίνει και κάτι καινούργιο από τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, τόνισε ότι είναι χαρούμενος για την επιλογή του, προσθέτοντας πως η σερβική ομάδα του έδωσε την ευκαιρία να βγει από τη ζώνη ασφαλείας που είχε δημιουργήσει στον Παναθηναϊκό.

«Μιλώντας για τη ζώνη ασφαλείας, δεν εννοώ ότι περνάω άσχημα εδώ. Αλλά για την αλλαγή που έγινε. Αν είχα μείνει στον Παναθηναϊκό, όπου αγωνίστηκα για τέσσερα χρόνια, θα υπήρχε μία συνέχεια, ενώ στην Παρτίζαν έγινε μία αλλαγή. Αλλά η αγάπη από τον κόσμο, οι ελληνικές σημαίες στο γήπεδο, όσα μου λέει ο κόσμος και η αγάπη που λαμβάνω γενικότερα, είμαι ευγνώμων γι’ αυτό», είπε ο Παπαπέτρου.

Και συνέχισε: «Όταν έπαιζα στην Ελλάδα, όποιον Σέρβο είχα συμπαίκτη, όπως τον Μιλουτίνοφ ή τον Νέντοβιτς, γινόμασταν αμέσως οι καλύτεροι φίλοι. Οι κουλτούρες μας είναι τόσο όμοιες και αισθάνομαι το ίδιο και εδώ. Όταν κοιτάζω την κουλτούρα και τους ανθρώπους αισθάνομαι σαν το σπίτι μου. Είμαι τόσο χαρούμενος γι’ αυτό».

«Ο Ζοτς με φωνάζει Γιάννη…»
Παράλληλα, ο Παπαπέτρου ρωτήθηκε για το μικρό του όνομα: Ιωάννης ή Γιάννης; Αφού εξήγησε ότι είναι το ίδιο, πρόσθεσε ότι ακούει και στα δύο, αφού και ο Ζοτς τον αποκαλεί «Γιάννη».