Ο πρόεδρος της Ζιελόνα Γκόρα, Γιάνουζ Γιασίνσκι αναφέρθηκε στον Νίκο Παππά, τονίζοντας πως ο πρώην γκαρντ του Παναθηναϊκού αποτελεί μια από τις πιο σημαντικές μεταγραφές στην ιστορία των Πολωνών.

Ο Νίκος Παππάς αγωνίστηκε με τη Χάποελ Ιερουσαλήμ στο Final 8 του Basketball Champions League που διεξήχθη στις αρχές της σεζόν στο ΟΑΚΑ κι έκτοτε παρέμενε ανενεργός.

Ο Έλληνας γκαρντ ήλθε σε συμφωνία με την πολωνική Ζιελόνα Γκόρα ώστε να αγωνιστεί εκεί ως το τέλος της φετινής σεζόν και ο πρόεδρος των Πολωνών ανέφερε σχετικά:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που καταφέραμε να υπογράψουμε έναν παίκτη αυτής της αξίας. Είναι μια από τις πιο σημαντικές μεταγραφές στην ιστορία του κλαμπ! Και παράλληλα, ο πρώτος Έλληνας που παίζει στην ομάδα μας. Είμαστε χαρούμενοι που καταφέραμε να καλύψουμε το κενό του Λούντμπεργκ. Τόσο ο Νίκος όσο και ο Σκάιλερ είναι παίκτες που έχουν να αποδείξουν πράγματα από πέρσι! Είμαι σίγουρος ότι θα έχουν την ευκαιρία να το κάνουν. Υπό άλλες συνθήκες, ίσως δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε αυτές τις μεταγραφές».