Ένας από τους μεγάλους άτυχους της φετινής σεζόν, ο Όμρι Κάσπι της Μακάμπι Τελ Αβίβ, αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις τον Ιούλιο.

Ο πρώην NBAer επέστρεψε στην πατρίδα του και ξεκίνησε εξαιρετικά τη σεζόν υπό τις οδηγίες του Γιάννη Σφαιρόπουλου. Όμως, από τον Νοέμβριο μπήκε στα… πιτς και τον Ιανουαρίο πέρασε την πόρτα του χειρουργείου, για να διορθώσει ένα πρόβλημα στο γόνατό του.

Μιλώντας για την αποθεραπεία του στην ισραηλινή τηλεόραση. ο Κάσπι ανέφερε: «Η αλήθεια είναι πως πήγα στην Νέα Υόρκη, σε έναν γιατρό με μεγάλα ποσοστά επιτυχίας στη συγκεκριμένη εγχείρηση. Πέρασα την πόρτα του χειρουργείου. Ήταν μία περίπλοκη διαδικασία, όμως είχα 95% πιθανότητες να γίνω καλά μετά τη συγκεκριμένη εγχείρηση.

Ελπίζω να μπορώ να είμαι μέλος της επιτυχίας της ομάδας. Στις 24 Ιουλίου θα κλείσω έξι μήνες από το χειρουργείο και τότε θα μπορώ να επιστρέψω. Μέχρι τον Ιούλιο δεν μπορώ να τρέξω ή να πηδήξω. Αυτό είναι το μεγαλύτερο διάστημα στη ζωή μου που δεν έχω παίξει μπάσκετ. Δουλεύω μόνο στο γυμναστήριο, με το ποδήλατο. Αυτό είναι όλο».