Η νέα μεγάλη μεταγραφή της Βίρτους Μπολόνια είναι γεγονός: Ο Τορνίκε Σενγκέλια θα φορέσει την ασπρόμαυρη φανέλα της ομάδας του Σέρτζιο Σκαριόλο, ανεβάζοντας το επίπεδο του ρόστερ ακόμα περισσότερο.

Μετά τον Ντάνιελ Χάκετ, ένας ακόμα παίκτης του κορυφαίου επιπέδου της Ευρώπης έκανε το δρομολόγιο Μόσχα-Μπολόνια. Ο Τορνίκε Σενγκέλια άφησε την ρωσική πρωτεύουσα και την ΤΣΣΚΑ για να μπει στη… μηχανή της ομάδας του Σέρτζιο Σκαριόλο, ενισχύοντάς την σημαντικά στην προσπάθεια κατάκτησης του πρωταθλήματος Ιταλίας, αλλά και του Eurocup.

Η Βίρτους Μπολόνια ανακοίνωσε το σπουδαίο deal με τον Γεωργιανό φόργουορντ, ο οποίος τα τελευταία χρόνια είναι ένα από τα καλύτερα 4άρια της Ευρώπης, σε μια κίνηση που αναμφίβολα ανεβάζει επίπεδο τους πρωταθλητές Ιταλίας.

Με την προσθήκη τόσο του Χάκετ, όσο και του Σενγκέλια, το ρόστερ της Βίρτους γίνεται πανίσχυρο, με μια πλειάδα παικτών ικανών να παίξουν σε πολύ υψηλό επίπεδο και να κάνουν τη διαφορά.

Ο Σενγκέλια άφησε την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, έπειτα από μια διετία στην ρωσική πρωτεύουσα και στην Μπολόνια θα έχει την επόμενη πρόκληση της καριέρας του, παίζοντας στο πλευρό των Μίλος Τεόντοσιτς, Μάρκο Μπελινέλι, αγωνιζόμενος υπό τις οδηγίες του Σέρτζιο Σκαριόλο.