Σε ακόμα μία κίνηση πριν το τέλος της διορίας της μεταγραφικής περιόδου στο Eurocup φαίνεται πως προχωρά η Βίρτους Μπολόνια, που ήρθε σε συμφωνία με τον Τόρνικε Σενγκέλια!

Όπως αναφέρει το «basketnews», ο Γεωργιανός άσος βρήκε την «χρυσή τομή» με την ΤΣΣΚΑ για τη λύση του συμβολαίου του και ήρθε σε συμφωνία με τη Βίρτους Μπολόνια, χωρίς ακόμα να έχει γίνει γνωστή η χρονική διάρκεια της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Ο Σενγκέλια θα γίνει ο δεύτερος παίκτη που «ψωνίζει» η ιταλική ομάδα από την ΤΣΣΚΑ μετά τον Ντάνιελ Χάκετ, με τον Γεωργιανό άσο να έχει αποχωρήσει εδώ και μέρες από τη Μόσχα λόγω της εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία.

Είναι δεδομένο πλέον πως η Βίρτους και με τη διαφαινόμενη απόκτηση του Σενγκέλια ισχυροποιείται ιδιαίτερα και γίνεται φαβορί για την κατάκτηση του Eurocup, που θα της δώσει το εισιτήριο για να συμμετάσχει στην Euroleague από τη νέα χρονιά.

Υπενθυμίζουμε πως την Τρίτη (8/3) εκπνέει η διορία της απόκτηση παίκτη στο Eurocup, κάτι που σημαίνει πως μέσα στις επόμενες ώρες θα πρέπει να ανακοινωθεί και επίσημα η απόκτηση του Σενγκέλια από τη Βίρτους.