Οι Νικαιώτες νίκησαν χθες στο Μονς και σκόρπισαν ατελείωτη χαρά στον κόσμο τους.

Ο Ιωνικός επέστρεψε χθες στην Ευρώπη μετά από 37 χρόνια και αυτό συνδυάστηκε με μεγάλη νίκη στο Βέλγιο επί της Μονς. Εκεί, όπου βρέθηκαν πάνω από 50 φίλοι της ομάδας και έκαναν την έδρα της βελγικής ομάδας να μοιάζει με τον… Πλάτωνα.

Ο Ερασιτέχνης Ιωνικός εξέδωσε ανακοίνωση και κάλεσε τον κόσμο της ομάδας να δώσει ακόμη πιο βροντερό παρών: «Ο Α.Ο. Ιωνικός Νικαίας συγχαίρει όλους τους παίκτες, το προπονητικό επιτελείο και τα μέλη της Ομάδας που κατέθεσαν την ψυχή τους χθες στη Μονς και σκόρπισαν ανείπωτη χαρά στον κόσμο της Ομάδας τόσο εντός όσο και εκτός Ελλάδας.

Όλο αυτό ξεκινά σαφέστατα από τον επικεφαλής όλης αυτής της προσπάθειας, τον Βαγγέλη Τσάπα που εδώ και πέντε χρόνια με σωστό προγραμματισμό έχει φτάσει την Ομάδα μας στο κορυφαίο επίπεδο με αποκορύφωμα το χθεσινό ευρωπαϊκό παιχνίδι.

Σε αυτό το σημείο όμως καλό είναι να θυμούμαστε και εκείνους που χαίρουν λιγότερης προβολής, ήταν όμως ουσιαστικοί προκειμένου να κρατήσουν την Ομάδα στα δύσκολα, να ξαναχτίσουν το brand name του Ιωνικού και να το παραδώσουν στο Βαγγέλη Τσάπα. Αναφερόμαστε φυσικά στην «Επιτροπή Μπάσκετ», τον Θάνο Πάλλη, το Νικήτα Συμεωνίδη και το Δημήτρη Καρτζόγλου των οποίων η συμβολή ήταν πολύ σημαντική προκειμένου να ξεπεραστούν τα «πέτρινα χρόνια».

Ο Ερασιτέχνης Ιωνικός Νικαίας κάνει κάλεσμα σε όλον τον κόσμο της Ομάδας αλλά και της Νίκαιας για πανστρατιά, να αγκαλιάσει αυτήν την προσπάθεια και αρχής γενομένης από το επόμενο εντός έδρας ευρωπαϊκό παιχνίδι, να ωθήσει την Ομάδα σε ακόμα μια σπουδαία νίκη που κάνει γνωστή την πόλη της Νίκαιας σε όλην την Ευρώπη».