Το γυναικείο τμήμα μπάσκετ του Παναθηναϊκού θα δώσει τον τέταρτο ευρωπαϊκό του αγώνα αύριο (16/11) στις 20:00 στο κλειστό του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι, κόντρα στη Λούμπλιν για το EuroCup.

Οι «πράσινες» θα παλέψουν για τη δεύτερη νίκη τους κόντρα στην πολωνική ομάδα και την τέταρτη συνολικά, που θα τις φέρει ένα βήμα πιο κοντά στην πρόκριση!

Η Διονυσία Αλεξανδρή δήλωσε για την αναμέτρηση: «Η Λούμπλιν είναι μια δυνατή και ολοκληρωμένη ομάδα. Πετύχαμε μια πολύ σημαντική νίκη εκτός έδρας όμως η ομάδα δεν είναι ίδια, προστέθηκε ένα ακόμα guard και είναι ακόμα πιο δυνατές. Δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι, πρέπει να εστιάσουμε στην άμυνα και να περιορίσουμε την Μακ όπως είχαμε κάνει και στο πρώτο παιχνίδι. Θέλουμε πολύ τη νίκη έτσι ώστε να συνεχίσουμε το σερί μας».

Από εκεί και πέρα, ο Παναθηναϊκός θα έχει και πάλι τη συμπαράσταση των οπαδών του, ωστόσο αυτή τη φορά οι φίκοι του «τριφυλλιού» καλούνται να κλείσουν άμεσα θέση καθώς το κλειστό του Αγίου Θωμά έχει περιορισμένο αριθμό θέσεων.

Η τιμή του μεμονωμένου εισιτηρίου είναι 10 ευρώ και οι ενδιαφερόμενοι-ες μπορούν να εξασφαλίσουν τη θέση τους αγοράζοντας εισιτήριο στον ακόλουθο σύνδεσμο: