«Ήταν το τελευταίο μας ευρωπαϊκό παιχνίδι, νομίζω ότι κανείς δεν ήθελε να τελειώσει με καμία νίκη. Με την έλευση του καινούργιου προπονητή στην ουσία, χρησιμοποιήσαμε τα ευρωπαϊκά για να δουλέψουμε κάποια πράγματα που θέλουμε να εφαρμόσουμε στη συνέχεια γιατί έχουμε δύσκολο έργο», δήλωσε αρχικά ο 33χρονος φόργουορντ-σέντερ των «κυανολεύκων» για να συμπληρώσει:

«Θέλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι, να παίξουμε σοβαρά και να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε την Κυριακή. Ο Ιωνικός έχει καλό ρόστερ με κύριο επιθετικό όπλο τον Τζέρμαν, πρέπει να του κόψουμε τον ρυθμό, να τον περιορίσουμε για να έχουμε περισσότερες ελπίδες για το ματς».

Ακόμη, σε ερώτηση αναφορικά με τη βαθμολογική θέση και τη… συνήθεια του Ηρακλή να κρίνονται τα παιχνίδια του στο τέλος, ο κ. Σκορδίλης απάντησε:

«Μπάσκετ είναι, αυτά συμβαίνουν, ας ελπίσουμε η τύχη να είναι με το μέρος μας όπως και σήμερα γιατί όταν το παιχνίδι φτάνει στη μία κατοχή ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει. Δυστυχώς μέχρι στιγμής δεν ήταν με το μέρος μας. Δεν μπορώ να πω ότι μας αδικεί η θέση, έπρεπε να κοιτάξουμε στην αρχή περισσότερες λεπτομέρειες για να πάρουμε κάποιες νίκες παραπάνω. Είναι νωρίς ακόμη, δεν νομίζω ότι έχει χαθεί τίποτα, έχουμε δρόμο για να το διορθώσουμε».