Κάλεσμα στον κόσμο του Προμηθέα έκανε ο προπονητής της ομάδας, Μάκης Γιατράς, για το “παρθενικό” εντός έδρας ευρωπαϊκό παιχνίδι με την Ολύμπια Λιουμπιάνας (17/10, 19.30).

Ο Έλληνας τεχνικός έκανε λόγο για ένα σημαντικό παιχνίδι για τον σύλλογο τονίζοντας πως σε ενδεχόμενο νίκης θα μπορούν να αντιμετωπίσουν διαφορετικά την συνέχεια.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Το παιχνίδι κόντρα στην Ολύμπια Λιουμπλιάνας είναι πολύ σημαντικό για το Σύλλογο, καθώς είναι το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι του Προμηθέα στην Πάτρα και χρειαζόμαστε τον κόσμο κοντά μας για να μας στηρίξει. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, γιατί αντιμετωπίζουμε μια δυνατή ομάδα, που είναι πρωταθλήτρια Σλοβενίας και συνδυάζει το ταλέντο με την Ευρωπαϊκή εμπειρία. Στόχος μας είναι ξεκάθαρα η νίκη ώστε να χαρεί ο κόσμος και παράλληλα με το 2/2 στο BCL να δούμε την συνέχεια με άλλο μάτι.

Καλώ τον κόσμο της Πάτρας, που είναι γνωστό πως αγαπάει το μπάσκετ κι είναι δυναμικά στο πλευρό μας όλα αυτά τα χρόνια, να έρθει στο γήπεδο και να ζήσει μαζί μας αυτή την εμπειρία. Ταυτόχρονα, χρειαζόμαστε κυρίως να είναι κοντά στην ομάδα και να μας δώσει την απαιτούμενη ώθηση, ώστε όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε στο φινάλε μια μεγάλη νίκη».