ΑΕΚ και Cosmote TV κατέληξαν σε συμφωνία για διακανονισμό όσον αφορά τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου των δύο πλευρών, σε ένα καθαρά τυπικής φύσεως θέμα.

H AEK θα αποτελέσει και με τη… βούλα κομμάτι της κεντρικής διαχείρισης της ΕΡΤ, στο πρωτάθλημα της Basket League την φετινή σεζόν. Η Ένωση, όπως και ο Παναθηναϊκός, είχαν συμβόλαιο για έναν ακόμα χρόνο με την Cosmote TV, όμως δεν θα συνεχίσουν στο συνδρομητικό κανάλι, καθώς πήραν την απόφαση να αλλάξουν… στέγη και να βρεθούν στην ΕΡΤ, όπως και όλες οι υπόλοιπες ομάδες του πρωταθλήματος.

Η Ένωση, μάλιστα, ήρθε σε διακανονισμό με την Cosmote TV, η οποία από την πρώτη στιγμή δεν στάθηκε εμπόδιο στην ύπαρξη κεντρικής διαχείρισης. Οι δύο πλευρές κατέληξαν σε συμφωνία. Να αναφέρουμε πως δεν είχε τεθεί κανένα θέμα αποχώρησης της ΑΕΚ από την κεντρική διαχείριση.

Άλλωστε, το θέμα ανάμεσα στις δύο πλευρές ήταν τυπικής φύσεως και λύθηκε λίγο πριν πέσουν οι υπογραφές του ΕΣΑΚΕ με την ΕΡΤ, με την συμφωνία αυτή να δίνει νέο… αέρα σε όλο το πρωτάθλημα συνολικά.