Την προετοιμασία της επί αθηναϊκού εδάφους ολοκλήρωσε η ΑΕΚ, που έχει στρέψει εξ ολοκλήρου την προσοχή της στο 2ο Super Cup που διοργανώνει ο ΕΣΑΚΕ. Μοναδική απουσία ο Νίκος Παππάς.

Σε ρυθμούς Super Cup κινείται η ΑΕΚ τις τελευταίες μέρες. Η Ένωση μπαίνει δυνατά στη σεζόν έχοντας ένα εντελώς νέο ρόστερ, αλλά και νέο προπονητικό σταφ. Ο Στέφανος Δέδας και οι συνεργάτες του δούλεψαν πολύ κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας με σκοπό η ομάδα να έχει τη σφραγίδα του Έλληνα κοουτς.

Το πρώτο crash test ενόψει της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου είναι απέναντι στον Προμηθέα το βράδυ του Σαββάτου (25/09, 21:00) στο κλειστό ‘Δ.Τόφαλος”. Εκεί η ΑΕΚ θα έχει την ευκαιρία να τεστάρει για τα καλά τις δυνάμεις της αλλά και να παλέψει για να νίκη που θα της δώσει σημαντική ψυχολογική ώθηση απέναντι σε μια ομάδα που έχει ίδιους στόχους με αυτή στη σεζόν.

Αγωνιστικά ο κοουτς Δέδας έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του πλην του Νίκου Παππά, που αν και προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα ακόμα δεν είναι στο επιθυμητό επίπεδο για να αγωνιστεί. Συν τοις άλλοις, στην ΑΕΚ θέλουν ο έμπειρος γκαρντ να είναι απόλυτα έτοιμος ώστε να πατήσει παρκέ.

Άπαντες στην ομάδα κατανοούν τις δυσκολίες αλλά και τη σημασία του αγώνα με τον Προμηθέα και είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα, έχοντας στο πλευρό τους και τον κόσμο της ΑΕΚ, που αναμένεται να δώσει δυναμικό παρών στις εξέδρες του γηπέδου στα Μποζαΐτικα το βράδυ του Σαββάτου.