Η ΑΕΚ ξεκινάει τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν, με το θέμα του προπονητή να είναι σε πρώτο πλάνο, και τους Πέδρο Μαρτίνεθ, Ηλία Καντζούρη και Βαγγέλη Αγγέλου να είναι στη κορυφή της λίστας.

Σταδιακά η ΑΕΚ αρχίζει τον σχεδιασμό της ενόψει της νέας σεζόν. Σε πρώτο πλάνο βρίσκεται το θέμα του προπονητή, το οποίο είναι και το βασικότερο, προκειμένου η Ένωση να καταστρώσει το πλάνο της στο αγωνιστικό κομμάτι.

Ο Βαγγέλης Αγγέλου καθοδήγησε την ομάδα στο φίνις της σεζόν, καταφέρνοντας να την οδηγήσει ως την τρίτη θέση της τελικής κατάταξης, χάρη στην επικράτηση με 3-1 στη σειρά των μικρών τελικών. Ο Χαλκιδαίος κόουτς πάντα παραμένει στο κάδρο, καθώς άπαντες εκτιμούν την δουλειά του.

Τις επόμενες μέρες θα υπάρξει συζήτηση μαζί του ενόψει της νέας σεζόν, όμως η περίπτωση Αγγέλου δεν είναι η μοναδική που απασχολεί τους ανθρώπους της ομάδας.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, δύο προπονητές βρίσκονται στο κάδρο και εξετάζονται από την Ένωση ενόψει της σεζόν 2021-22.

Ο Πέδρο Μαρτίνεθ είναι μια περίπτωση που απασχολεί έντονα και υπάρχει ενδιαφέρον για την περίπτωσή του. Ο Ισπανός κόουτς έχει εξαιρετικό βιογραφικό και παραστάσεις στο υψηλότερο επίπεδο στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, αποδεικνύοντας πως μπορεί να σταθεί και να συμβάλει στην εξέλιξη μιας ομάδας. Το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για την περίπτωση Μαρτίνεθ είναι έντονο, με την περίπτωσή του να έχει τις δυσκολίες της, καθώς ο έμπειρος κόουτς έχει συμβόλαιο με την Μανρέσα.

Την ίδια στιγμή στο πλάνο υπάρχει και ο Ηλίας Καντζούρης. Ο Έλληνας κόουτς έδειξε δείγματα της δουλειάς του κατά την παρουσία του στον Κολοσσό Ρόδου, οδηγώντας την ομάδα από το «σμαραγδένιο νησί» ως την 7η θέση της Basket League. Από πλευράς ΑΕΚ υπάρχει εκτίμηση στην δουλειά του και γι αυτό η περίπτωσή του απασχολεί.

Τις επόμενες μέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει η εικόνα στο θέμα του προπονητή, με τις περιπτώσεις των Μαρτίνεθ, Καντζούρη και Αγγέλου να δείχνουν πως ξεχωρίζουν στην παρούσα φάση.