Η ΑΕΚ είναι έτοιμη να προσθέσει έναν ακόμα παίκτη στο δυναμικό της, καθώς βρίσκεται στο τελικό στάδιο των επαφών με τον Κίνγκσλεϊ Μόουζες, ο οποίος επιστρέφει στην Ελλάδα για την Ένωση.
Το κομμάτι που αναζητούσε η ΑΕΚ για την φροντ λάιν της το βρήκε στο πρόσωπο του Κίνγκσλεϊ Μόουζες. Ο 26χρονος φόργουορντ από την Νιγηριά αποτελούσε τον νο.1 στόχο της Βασίλισσας για την ενίσχυση του ρόστερ, μετά και τον τραυματισμό του Μάρκους Σλότερ, ο οποίος θα τον κρατήσει εκτός δράσης για 4 εβδομάδες.

Στην Ένωση προχώρησαν πολύ την υπόθεσή του τις προηγούμενες μέρες. Ανάμεσα στην ομάδα και τον άλλοτε παίκτη του Περιστερίου, που αγωνίστηκε στο ξεκίνημα της σεζόν στην Μπιλμπάο, υπήρξε ταύτιση απόψεων αλλά και κοινή επιθυμία να συνεργαστούν για το υπόλοιπο της σεζόν.

Ένα από τα θέματα που έπρεπε να καλύψει η ΑΕΚ για να ολοκληρώσει το deal ήταν αυτό των ban. Για το λόγο αυτό οι ιθύνοντες την «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ προχωρούν στον απαιτούμενο διακανονισμό και μέσα στις επόμενες μέρες θα έχει ολοκληρωθεί το deal, που θα ενισχύσει σημαντικά την ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου στην φροντ λάιν.