ΑγγελόπουλοιΠαναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος δήλωσαν χαρούμενοι που προσφέρουν στην κοινωνία, σε αυτές τις δύσκολες εποχές της πανδημίας του κορωνοϊού, ενώ εξέφρασαν την αισιοδοξία τους για την πορεία της ομάδας στην Euroleague.

Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος τόνισε στην ΕΡΤ: «Είναι μια πολύ σημαντική πρωτοβουλία. Σήμερα το πρώτο παιχνίδι. Ευχαριστούμε την ΕΡΤ που στηρίζει. Είναι μια ευκαιρία να δει σε ελεύθερο κανάλι όλη η Ελλάδα την ομάδα. Είμαστε χαρούμενοι που προσφέρουμε με αυτή την πρωτοβουλία. Θα κάνει καλό και στην ομάδα. Είναι πολύ καλό για την ομάδα».

Σχετικά με την πορεία του Ολυμπιακού στην Euroleague: «Έχουμε πάει καλά ως τώρα με εξαίρεση την ήττα από την Ζαλγκίρις. Είναι ανταγωνιστική η ομάδα, ο στόχος της οκτάδας είναι ρεαλιστικός. Όλα τα αποτελέσματα είναι ανοιχτά παντού».

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είπε: «Ήμασταν θύματα του κορωνοϊού κι εμείς. Τώρα είναι όλοι καλά. Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές ότι κι αν κάνεις είναι λίγο. Ελπίζουμε να ακολουθήσουν κι άλλοι το παράδειγμα. Ο αθλητισμός και η κοινωνία είναι ένα», ενώ για την Euroleague πρόσθεσε «Πάμε πολύ καλά και είμαστε αισιόδοξοι».