Χαρούμενοι για τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού και την κατάκτηση του Super Cup, δήλωσαν οι ιδιοκτήτες της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ, τονίζοντας ότι η ομάδα συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε πέρυσι.

Eυδιάθετοι παρουσιάστηκαν μετά την σπουδαία νίκη επί του Παναθηναϊκού με 75-51 οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος.

Οι ισχυροί άνδρες της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ, αναφέρθηκαν στην κατάκτηση του Super Cup επί του «αιωνίου» αντιπάλου, ανέδειξαν την κίνηση του Κώστα Παπανικολάου, να αφήσει τον Γιώργο Μπαρτζώκα να σηκώσει το τρόπαιο, ενώ απαρίθμησαν και τους στόχους της φετινής σεζόν.

Αναλυτικά oι δηλώσεις των κ.κ. Αγγελόπουλων:

«Όπως τελειώσαμε πέρσι ξεκινάμε και φέτος με έναν Παναθηναϊκό πολύ πιο ενισχυμένο, οπότε έχει περισσότερη αξία ο τίτλος».

Για το αν περίμεναν την εμφάνιση: «Δεν περίμενα τέτοια εμφάνιση, η ομάδα ήταν αποφασισμένη από την αρχή, έχει τον ίδιο κορμό και είναι ενισχυμένη στις θέσεις των παικτών που αποχωρήσανε».

Για τη νοοτροπία μετά το ξεκίνημα: «Νομίζω ήταν εξαιρετική, αυτό θέλουμε, αυτό θαυμάζουμε, για αυτό είμαστε περήφανοι».

Για την κίνηση του Παπανικολάου με τον Μπαρτζώκα: «Δείχνει πόσο ομάδα είμαστε, πόσο οι παίκτες πιστεύουν τον ρόλο του προπονητή και πόσο τον σέβονται. Αν δεν υπάρχει σεβασμός στον προπονητή, δεν υπάρχει ομάδα».

Για τους στόχους της σεζόν: «Να είμαστε πολλοί καλοί, να πετύχουμε τους στόχους μας. Δε σημαίνει ότι θα κάνουμε τα ίδια φέτος. Η ομάδα δίνει το παν, κάνουμε και εμείς το παν. Στόχος είναι οι τίτλοι, να πάμε στο Final Four και να διεκδικήσουμε αυτό που πιστεύουμε ότι μας άξιζε».

Για το πού το αφιερώνουν: «Το αφιερώνουμε στην ομάδα του Ολυμπιακού που ήταν αποφασισμένοι. Ο Κώστας και οι παίκτες το αφιέρωσαν στον κόουτς οπότε ας μείνουμε εκεί».