Σε συζητήσεις με τον Ντούσαν Σάκοτα για την επιστροφή του στην ομάδα βρίσκεται η ΑΕΚ, όπως αποκάλυψε ο Μάκης Αγγελόπουλος, ο οποίος στάθηκε στις μεταγραφικές κινήσεις της «Ένωσης».

Θέμα επιστροφής του Ντούσαν Σάκοτα υπάρχει στην ΑΕΚ, όπως αποκάλυψε ο Μάκης Αγγελόπουλος στη διαδικτυακή συνέντευξη που παραχωρεί στους φίλους της «Ένωσης». Μάλιστα, ο μεγαλομέτοχος της «κιτρινόμαυρης» ΚΑΕ τόνισε οι δύο πλευρές έχουν συζητήσει το εν λόγω ενδεχόμενο.

Επίσης, ο Αγγελόπουλος σχολίασε τις μεταγραφικές κινήσεις της ΑΕΚ, υπογραμμίζοντας ότι το φετινό καλοκαίρι η διοίκηση της ομάδας βρέθηκε στην ευτυχή συγκυρία να βλέπει τα μεταγραφικά της «θέλω» -σε ό, τι αφορά ορισμένους παίκτες- να ταιριάζουν με εκείνα του προπονητή της (σ.σ. Στέφανος Δέδας). Ένας εξ αυτών και ο Μάνι Χάρις.

Συγκεκριμένα, ο Μάκης Αγγελόπουλος μίλησε για:

-τον Ντούσαν Σάκοτα: «Υπάρχει μια συζήτηση επιστροφής, είναι κάτι ανοιχτό».

-τις μεταγραφικές κινήσεις: «Θα έχουμε πολύ καλή ομάδα φέτος. Το θέαμα θα είναι εξασφαλισμένο, μακάρι και τα αποτελέσματα. Στο χώρο αυτό δεν είναι τίποτα δεδομένο. Έχουμε μια ευτυχή συγκυρία να έχουν ταιριάξει τα θέλω κάποιων παικτών που τα ήθελε η διοίκηση 3-4 χρόνια με τα θέλω του προπονητή. Φέτος έτυχε παιδιά που τα κυνηγούσαμε χρόνια να έρθουν όλα μαζί. Είμαι πάρα πολύ αισιόδοξος για την ομάδα φέτος».

-την επιστροφή του Μάνι Χάρις: «Έτυχε να τον θέλω προσωπικά και να τον θέλει κι ο προπονητής. Είναι ένας από τους τέσσερις τέτοιους παίκτες».