ΚαλτσίδουΗ ΕΦΑΟΖ ευχαρίστησε την Στέλλα Καλτσίδου για την προσφορά της, η οποία αναμένεται να μετακινηθεί στον Ολυμπιακό και δίπλα στον Μάρτινς Ζίμπαρτς.

H Καλτσίδου αποτελεί παρελθόν από τον σύλλογο του Ζωγράφου και όλα δείχνουν ότι θα αναλάβει θέση στο πλευρό του Λετονού Μάρτινς Ζίμπαρτς στον Ολυμπιακό.

Οι «ερυθρόλευκοι» είναι κοντά στον 47χρονο τεχνικό, που μέχρι πρότινος ήταν προπονητής στην Ευρωλίγκα Γυναικών με την Ρίγα.

Η ανακοίνωση για την Καλτσίδου:

«Η Ένωση Φιλαθλητικού Αθλητικού Ομίλου Ζωγράφου, ευχαριστεί θερμά την προπονήτρια Στέλλα Καλτσίδου και τα μέλη του προπονητικού team Ανθή Μπαλτά & Κλαίρη Μαρτινοπούλου για την επιτυχημένη πορεία της ομάδας μας στην παρθενική της εμφάνιση στην Α1 Κατηγορία Γυναικών και τους εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα τους.

Για την επόμενη μέρα του τμήματος, το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε να εξουσιοδοτήσει τον Γενικό Αρχηγό του Σωματείου κο Σμυρλή Ιωάννη, τον Γενικό Γραμματέα του Σωματείου κο Ροζακέα Κωνσταντίνο και τον Έφορο του Γυναικείου Τμήματος κο Κομνηνό Ιωάννη, να διερευνήσουν την αγορά για υποψήφιους προπονητές που θέλουν να συμμετέχουν στη νέα αρχή του τμήματος με δεδομένο τον αναπτυξιακό προσανατολισμό του Σωματείου».