Με τον Μάικλ Φίνκε θα αντιμετωπίσει (23/10, 20:00( την ΑΕΚ στην Αθήνα ο Άρης, καθώς το συμβόλαιο του Αμερικανού θα επεκταθεί γι’ ακόμη δέκα ημέρες.

Το πλάνο συνεργασίας του Άρη με τον Μάικλ Φίνκε περιλάμβανε συμβόλαιο διάρκειας ενός μήνα, γι’ αυτό εξάλλου αυτό λήγει αύριο (22/10). Από τη στιγμή ωστόσο που οι «κίτρινοι» δεν βρήκαν αντικαταστάτη, ήρθαν σε επαφή με τον Αμερικανό και οι δύο πλευρές αποφάσισαν να επεκτείνουν τη συνεργασία τους γι’ ακόμη δέκα ημέρες. Αυτό σημαίνει ότι ο 26χρονος θα αγωνιστεί κανονικά στον εκτός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ κι εφόσον δεν βρεθεί αντικαταστάτης εντός μιας εβδομάδας, θα χρησιμοποιηθεί και στο εντός έδρας παιχνίδι με το Λαύριο το μεθεπόμενο Σαββατοκύριακο.

Οι «κίτρινοι» βρίσκονται στην αγορά ψάχνοντας παίκτες που αγωνίζονται στις θέσεις «3» και «5» καθώς δεν έχουν μείνει ικανοποιημένοι ούτε από το επίπεδο προσφοράς του Έρικ Λόκετ. Παραμένουν όμως σε διαδικασία εξέτασης περιπτώσεων, δείχνοντας ότι δεν είναι σίγουροι ότι οι λύσεις που έχουν μπροστά τους, ταιριάζουν στην αγωνιστική φιλοσοφία της ομάδας.