Ακόμη μια ανακοίνωση για τον Άρη, με τον Καραποστόλου να ανακοινώνεται ως μέλος του τεχνικού επιτελείου της ομάδας.

Μετά την ανακοίνωση απόκτησης των Τζανόντ Νότε στο αγωνιστικό κομμάτι και του Γιώργου Σιγάλα στο προπονητικό τιμ, ήρθε η σειρά για τον Σωτήρη Καραποστόλου, ο οποίος επίσης θα είναι στο πλευρό του Γιάννη Καστρίτη.

Αναλυτικά όσα αναφέρουν οι «κιτρινόμαυροι»:

«Η ΚΑΕ Άρης ανακοινώνει τη συμφωνία με τον Σωτήρη Καραποστόλου, ο οποίος θα αποτελέσει άμεσο συνεργάτη του Γιάννη Καστρίτη στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Ο γεννηθείς στις 15 Ιουλίου του 1978, Σωτήρης Καραποστόλου μόνο… άγνωστος δεν είναι στον Άρη, στον οποίο έχει αγωνιστεί σε δύο διαφορετικές περιόδους. Φόρεσε την κιτρινόμαυρη φανέλα για πρώτη φορά τη σεζόν 2004-05, φτάνοντας στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας, στο «Λίντο» κόντρα στον Παναθηναϊκό. Επέστρεψε στον Άρη το 2012, βοηθώντας την ομάδα να φτάσει στην κατάκτηση της 6ης θέσης παρότι αυτή αγωνίστηκε μόλις με δύο ξένους παίκτες.

Ο Καραποστόλου έχει αγωνιστεί επίσης στους Κουάκεμπρικ (Γερμανία), Μακεδονικό, Πανελλήνιο, Ρέθυμνο, Κεραυνό Στροβόλου, Ολύμπια Λάρισας, Ηρακλή και Καβάλα, Ανατόλια και Νεανική Εστία Μεγαρίδας. Ακόμη, πριν ξεκινήσει την επαγγελματική καριέρα του, φοίτησε και αγωνίστηκε στο Southern New Hampshire University.

Το πρώτο προπονητικό του εγχείρημα το πραγματοποίησε την περασμένη σεζόν, ως ασίσταντ κόουτς στον Ηρακλή και πλέον εντάσσεται στο προπονητικό επιτελείο του Άρη».