Ο πρόεδρος του ΑΣ Άρη, Λευτέρης Αρβανίτης, είχε επικοινωνία με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, για το ζήτημα παραχώρησης του Αλεξάνδρειου.

Ο ΑΣ Άρης βρίσκεται σε διαρκή επαφή με την Πολιτεία για το ζήτημα εκχώρησης του Αλεξανδρείου, προς αυτήν την κατεύθυνση πραγματοποιήθηκε νέα συζήτηση μεταξύ του Λευτέρη Αρβανίτη με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη. Οι δύο άνδρες συζήτησαν επί της λύσης που η οποία θα είναι επωφελής και για τις δύο πλευρές καθώς η Πολιτεία έχει εκφράσει την πρόθεση εκχώρησης με την ταυτόχρονη διασφάλιση των τμημάτων που χρησιμοποιούν τον υπόγειο αθλητικό χώρο του γηπέδου.

Μάλιστα ο Λευτέρης Αρβανίτης εξέφρασε την ικανοποίησή του από την πορεία της υπόθεσης. «Επικοινωνήσαμε με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη και συζητήσαμε εκ νέου για το θέμα της παραχώρησης του Αλεξανδρείου Μελάθρου στον ΑΡΗ. Κοιτάζουμε το θέμα μαζί με τον υφυπουργό και σε συνεργασία μαζί του γίνονται όλες οι ενέργειες ώστε να προχωρήσει. Πρέπει να είναι όλα τακτοποιημένα και να βρεθεί η καλύτερη λύση για τον ΑΡΗ, ώστε να μην αντιμετωπίσει πρόβλημα η ομάδα τα επόμενα χρόνια. Ο κ. Αυγενάκης βοηθά όσο μπορεί τις ομάδες και έχει αφήσει το στίγμα του στον ελληνικό αθλητισμό. Ευελπιστούμε ότι, σε συνεργασία με το υπουργείο, θα υπάρξει αίσιο τέλος στην υπόθεση αυτή», δήλωσε.