Με τη φράση «όποιος δεν καταλαβαίνει το βάρος της φανέλας που φοράει, μπορεί να αποχωρήσει από την ομάδα», ο Σωτήρης Μανωλόπουλος φρόντισε να γίνει όσο πιο ξεκάθαρος μπορούσε στους παίκτες του…

Μετά την ήττα από τον Άρη, οι «κιτρινόμαυροι» μπήκαν κατ’ ευθείαν στο παρκέ για προπόνηση (15/10), προκειμένου να είναι σε ετοιμότητα για το ματς με την Βενέτσια (17/10, 21:30).

Κατά την διάρκεια της ανάλυσης με βίντεο του ματς με τους Θεσσαλονικείς ο Σωτήρης Μανωλόπουλος μίλησε με σκληρή γλώσσα στους παίκτες του καθώς η ανησυχία που επικρατεί στην “οικογένεια” της ΑΕΚ κυρίως για τις εμφανίσεις που κάνει η ομάδα, χωρίς να συγκεντρώνουν μεμονωμένα πρόσωπα αλλά να δίνονται ομαδικά οι ευθύνες, τον έχει εξάψει ιδιαίτερα.

Ωστόσο, την ίδια στιγμή οι άνθρωποι των “κιτρινόμαυρων” γνωρίζουν καλά πως η ηρεμία είναι απαραίτητη, ενόψει και του κρίσιμου ματς με την πρωταθλήτρια Ιταλίας στο Champions League, καθώς ξέρουν πως έχουν να κάνουν με ένα από τα φαβορί της διοργάνωσης και θέλουν να διασφαλιστεί η συγκέντρωση.

Ραγδαίες εξελίξεις δεν θα υπάρξουν, από την στιγμή που και ο Μάκης Αγγελόπουλος δεν φημίζεται για τις εν βρασμώ αποφάσεις του. Αντιθέτως, θα δοθεί ο απαραίτητος χρόνος, καθώς βρισκόμαστε μόλις στην έναρξη της σεζόν.