Ο Εργκίν Αταμάν στις δηλώσεις του κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στον Προμηθέα τόνισε ότι οι Κώστας Σλούκας και Χουάντσο Ερνανγκόμεθ θα είναι παρόντες στο Final Four.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δύσκολο παιχνίδι για να βρεις κίνητρο. Το αποτέλεσμα δεν θα μας επηρέαζε στην βαθμολογία στο πρωτάθλημα, αφού έχουμε πάρει ήδη την πρώτη θέση. Και φυσικά μετά το μεγάλο αποτέλεσμα πριν από 2 μέρες με τη Μακάμπι. Ήταν ένα καλό παιχνίδι με δύο ενδιαφέρουσες ομάδες. Και πάλι πολύς κόσμος και πολλοί οπαδοί. Πάνω από 10.000. Και για να τους σεβαστούμε έπρεπε να παίξουμε σοβαρά και ήταν ένα δύσκολο ματς. Ήταν καλό για εμάς που χρησιμοποιήσαμε όλους τους παίκτες, που σε κάποιους μπορείς να βρεις θετικά και σε κάποιους δεν βρίσκεις θετικά πράγματα. Αλλά κερδίσαμε το παιχνίδι.

Για την κατάσταση των Σλούκα και Χουάντσο: «Σλούκας και Χουάντσο θα παίξουν 100% στο Final Four. Κάνουν θεραπεία. Έχουμε μπροστά μας δύο εβδομάδες και οι γιατροί μου είπαν ότι χρειάζονται μια εβδομάδα με 10 μέρες για τη θεραπεία. Είναι καλό για αυτούς. Θα ξεκουραστούν και θα είναι φρέσκοι για το Final Four».

Για το αν η πρόκριση του Παναθηναϊκού στο Final Four έχει ομοιότητες με αυτή της Εφές: «Είναι μια καλή ερώτηση, αλλά δεν είναι τώρα η ώρα να την απαντήσω. Αυτή η συνέντευξη Τύπου είναι για το ματς του πρωταθλήματος. Νομίζω την ερχόμενη εβδομάδα θα έχουμε Media Day για το Final Four. Τότε μπορούμε να σχολιάσουμε τα πάντα, γιατί αυτή είναι μία μεγάλη ιστορία».