Αύριο το πρωί (15/5) αναμένεται η απόφαση της ΚΕΔ όσον αφορά την ένσταση που είχε υποβάλλει ο Παναθηναϊκός ώστε να δρομολογηθεί και η διεξαγωγή του δεύτερου τελικού της σειράς.

Αντίστροφη μέτρηση για την τελική απόφαση της ΚΕΔ αναφορικά με την ένσταση του «τριφυλλιού» για το τελευταίο καλάθι της Ριντ στον πρώτο τελικό της σειράς.

Το πρωί του Σαββάτου το Πρωτοβάθμιο της ΚΕΔ (το οποίο αποτελείται από τους Κορομηλά, Ζαβλανό, Μητσόπουλο, Ταβουλαρέα και Συμεωνίδη) αναμένεται να ανακοινώσει την οριστική του απόφαση η οποία αν είναι αρνητική για τους «πράσινους», στη συνέχεια θα προσφύγουν στο Δευτεροβάθμιο όπου παίρνουν μέρος όλα τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας.

Είναι δεδομένο ότι όλες οι πλευρές επιθυμούν την άμεση απόφαση από την ΚΕΔ και αυτό διότι βρίσκεται στον… αέρα ο δεύτερος τελικός ο οποίος είναι προγραμματισμένος για το μεσημέρι της Κυριακής (16/5, 14:00) στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος». Εάν και εφόσον δεν οριστικοποιηθεί η τύχη του πρώτου αγώνα, δεν πρόκειται να οριστεί η δεύτερη αναμέτρηση. Κάτι το οποίο αναμένεται να έχει ξεκαθαρίσει μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου (15/5).

Προηγούμενο άρθροΜάντζιος: «Δεν γίνεται να μη θες να παραμείνεις στον Άρη»
Επόμενο άρθροΑύριο στις 11:00 συνεχίζεται η μάχη του Τσιτσιπά!