Μία τάπα του Βασίλη Καββαδά στην αναμέτρηση με τον Κολοσσό ήταν αρκετή για να τον φέρει στη «λίστα» του επαγγελματικού πρωταθλήματος.

Ο σέντερ των «κυανόλευκων» δεν μπήκε στη «μαύρη» λίστα, αλλά στη λίστα με τους καλύτερους μπλοκέρ του πρωταθλήματος, καθώς έγινε ο 24ος παίκτης της Stoiximan Basket League που έφτασε τα 150 κοψίματα. Μία τάπα, στο παιχνίδι με τον Κολοσσό στη Ρόδο, ήταν αρκετή για να «πιάσει» ο Καββαδάς μια θέση στη λίστα των αθλητών με τα περισσότερα μπλοκ.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του ΕΣΑΚΕ:

Ο Βασίλης Καββαδάς έκανε μία από τις δύο τάπες που καταγράφηκαν στη στατιστική του Ηρακλή και με αυτήν πήρε θέση σε μία ξεχωριστή λίστα του επαγγελματικού Πρωταθλήματος. Ο διεθνής σέντερ έγινε ο 24ος παίκτης της Stoiximan Basket League (από το 1992-93) που έφτασε τα 150 κοψίματα. Ακόμη ο Καββαδάς με τα οχτώ ριμπάουντ που μάζεψε, ξεπέρασε τα 700 στο 205ο παιχνίδι του στην κατηγορία.

Κατά τα άλλα…Στο παιχνίδι με τον Κολοσσό, ο Ολιβιέρ Χάνλαν είχε 2/5 τρίποντα και πέντε ασίστ. Έτσι στην 33η εμφάνιση του με τον Ηρακλή στο Πρωτάθλημα, έγινε ο 14ος παίκτης στην ιστορία της ομάδας της Θεσσαλονίκης στη Stoiximan Basket League που έφτασε τα 50 εύστοχα τρίποντα (έχει 50/152, 32,89%) και ο 13ος που έφτασε και ξεπέρασε τις 100 ασίστ. Με την 302η εμφάνιση του στην κατηγορία, ο Μιχάλης Τσαϊρέλης προσπέρασε τον Μάικ Μπατίστ και είναι ο 47ος της σχετικής λίστας.