Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη (17:00) σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 14η αγωνιστική της Basket League και θέλει να κάνει ξεκάθαρο βήμα για την πρώτη θέση.

Λίγο πριν από το τέλος της regular season ο Παναθηναϊκός έχει ανεβάσει στροφές και δείχνει πως μόνος στόχος του είναι το πρωτάθλημα. Το «τριφύλλι» αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη και θέλει να συνεχίσει στον καλό ρυθμό των τελευταίων αγώνων.

Η ομάδα του Όντεντ Κάτας «χτυπήθηκε» από τον κορωνοϊό, καθώς τρία μέλη της βρέθηκαν θετικά και τέθηκαν σε καραντίνα, σε μια δύσκολη εβδομάδα, η οποία περιλάμβανε ταξίδια στη Ρωσία.

Από εκεί και πέρα άλλα απρόοπτα με τραυματισμούς δεν υπήρξαν στο πράσινο στρατόπεδο, το οποίο προπονήθηκε στο ΟΑΚΑ το Σάββατο και κατόπιν αναχώρησε για τη συμπρωτεύουσα.

Στην αντίπερα όχθη ο ΠΑΟΚ θέλει να συνεχίσει τις ανταγωνιστικές εμφανίσεις και να παλέψει ως το τέλος για κάτι καλό απέναντι στους πρωταθλητές Ελλάδας. Η ομάδα του Άρη Λυκογιάννη έχει εξασφαλίσει την πέμπτη θέση και θέλει να δείξει πως παραμένει σταθερά ανταγωνιστική.