Ο Κέντρικ Ναν διεύρυνε το σερί εύστοχων βολών στη Stoiximan Basket League (21/21), απέχοντας πλέον μόλις μία από το απόλυτο ρεκόρ στην ιστορία.

 

Η ευστοχία του Κέντρικ Ναν από την γραμμή των βολών είναι μνημειώδης, δεδομένου πως δεν έχει χάσει ούτε μία (!) φέτος σε όλες τις διοργανώσεις. Πέραν του εντυπωσιακού του επιτεύγματος, υπάρχει ακόμη κάτι που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον: το γεγονός πως χρειάζεται μόλις μία ακόμη βολή για να γίνει το Νο1 στην ιστορία της Stoiximan Basket League.

Με τις τρεις βολές που πέτυχε απέναντι στην ΑΕΚ Betsson τη Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου, ο Κέντρικ Ναν έφτασε τις 21/21 σε 13 συμμετοχές στη Stoiximan Basket League. Κάπως έτσι, έπιασε στην κορυφή της λίστας της απόλυτης επίδοσης βολών στην κανονική περίοδο τον Βασίλη Τολιόπουλο (21/21 το 2019/20).

Με τέσσερις αγωνιστικές να απομένουν λοιπόν για να πέσει η αυλαία της κανονικής περιόδου, ο Κέντρικ Ναν έχει βάλει σε αναμονή μία ιστορική επίδοση, την οποία μπορεί να κατακτήσει, αν καταφέρει να διατηρήσει την απόλυτη ευστοχία του -ακόμη κι αν εκτελέσει μία μόνο βολή.