Ο Μάνι Χάρις παραχώρησε συνέντευξη που δημοσιεύτηκε στο match programme της ΑΕΚ ενόψει του αγώνα με την Μπάνβιτ και μιλώντας για τις πρώτες μέρες του στην «Ένωση».

Αναλυτικά:

Για το παιχνίδι με την Μπάνβιτ: «Το παιχνίδι με την Μπάνβιτ ήταν αρκετά δύσκολο. Προσπαθήσαμε να πάρουμε τη νίκη στο τέλος, αλλά γνωρίσαμε μια απογοητευτική ήττα. Είδαμε τα λάθη που κάναμε, σκοπός είναι να τα διορθώσουμε και να πάμε παρακάτω. Η επόμενη αγωνιστική με την Ρόσα Ράντομ είναι καθοριστική για την κατάκτηση μιας θέσης. που θα οδηγήσει στην επόμενη φάση του Basketball Champions League. Θα πρέπει να αποδείξουμε ότι είμαστε καλή ομάδα και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να φοβηθούμε τον αντίπαλο. Ξέρουμε τις δυνατότητές μας και είμαι σίγουρος, ότι θα καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη».

Για την εμφάνισή του κόντρα στην τουρκική ομάδα σχολίασε: «Όχι, δεν είμαι ευχαριστημένος από την εμφάνισή μου στο ματς με την Μπάνβιτ. Ακόμα προσπαθώ να βρω ρυθμό στο παιχνίδι μου. Μαθαίνω τα συστήματα, πώς παίζουν οι συμπαίκτες μου και σίγουρα θέλει χρόνο η ομαλή ένταξή μου στην ομάδα. Όσο παίζω θα δίνω το 100% των δυνατοτήτων μου για να κερδίζει η ομάδα».

Κλείνοντας, αναφέρθηκε και στον κόσμο της ΑΕΚ: «Ο κόσμος της ομάδας είναι εκπληκτικός. Δείχνει την αγάπη του συνέχεια, αλλά κι εμείς πρέπει να την ανταποδώσουμε με νίκες. Είμαι σίγουρος ότι θα τους ανταμείψουμε στα επόμενα παιχνίδια».