Η χρονιά για τις Ακαδημίες του Ηφαίστου τελείωσε και ο σύλλογος της Λήμνου ανακοίνωσε πως από την τελετή λήξης θα… λείπει ο Μανώλης Παπαμακάριος.

Ο πάλαι ποτέ διεθνής παίκτης πέρα από Αθλητικός Διευθυντής στην ομάδα, ήταν και Υπεύθυνος των Ακαδημιών της, αλλά θα απουσιάσει από την τελετή λήξης, με τους Θανάση Μολυβδά και Γιώργο Διαμαντάκο να δίνουν το «παρών».

Ο Παπαμακάριος κατηγορείται από την σύντροφό του για ξυλοδαρμό και είναι αντιμέτωπος με κατηγορίες για απόπειρα στραγγαλισμού.

Από την ομάδα καταδικάζουν κάθε μορφή βίας, ενώ από το προπονητικό επιτελείο της ομάδας έχει συμβόλαιο μόνο ο Σωτήρης Μανωλόπουλος και για την επόμενη χρονιά. Η συνεργασία με όλους τους υπόλοιπους προπονητές ολοκληρώθηκε με το τέλος της σεζόν.

Ο Ήφαιστος επίσης καλεί τον κόσμο να βοηθήσει την Μέρσα Μπέζα, η οποία έχει το σύνδρομο Budd – Chiari και πρέπει να υποβληθεί άμεσα σε μεταμόσχευση ήπατος.

Αναλυτικά:

«Τελετή λήξης με Μολυβδά, Διαμαντάκο και όλοι μαζί για την Μέρσα!

Μία πολύ όμορφη σεζόν για την Ακαδημία μπάσκετ του Ηφαίστου Λήμνου φτάνει στο τέλος της και σας περιμένουμε όλους το Σάββατο 15 Ιουνίου (10:30 π.μ.) στο κλειστό «Νίκος Σαμαράς», να γιορτάσουμε και ν’ ανανεώσουμε το ραντεβού για την επόμενη αγωνιστική περίοδο με περισσότερες επιτυχίες. Στην τελετή λήξης θα δώσουν το «παρών» ο άμεσος συνεργάτης του Σωτήρη Μανωλόπουλου, Θανάσης Μολυβδάς και ο σέντερ του Ηφαίστου Λήμνου Γιώργος Διαμαντάκος οι οποίοι θα μεταφέρουν μερικά από τα μυστικά του αθλήματος στους νεαρούς παίκτες, θα υπογράψουν αυτόγραφα και θα φωτογραφηθούν μαζί τους.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει πολλά παιχνίδια, δώρα και διαγωνισμούς και όλοι μαζί θα παρακολουθήσουμε την επόμενη γενιά του Ηφαίστου να δίνει τον καλύτερό της εαυτό στο κλείσιμο μίας σεζόν που νεαροί αθλητές είχαν την ευκαιρία να διδαχθούν την ευγενή άμιλλα και όσα χρειάζονται, ώστε να μπουν οι σωστές βάσεις για να πρωταγωνιστήσουν τα επόμενα χρόνια.

Μάλιστα, επειδή πάνω απ’ όλα είναι η υγεία και ο Ήφαιστος έχει δείξει το κοινωνικό του πρόσωπο από την πρώτη στιγμή, είναι μια καλή ευκαιρία να βρεθούμε δίπλα στον συνάνθρωπό μας όπως έχουμε αποδείξει πολλές φορές μέχρι τώρα. Συγκεκριμένα, κοντά στη Μέρσα Μπέζα που έχει το σύνδρομο Budd – Chiari. Πρόκειται για μία σπάνια νόσο και σε ηλικία 30 ετών επείγει να υποβληθεί σε μεταμόσχευση ήπατος. Ραντεβού λοιπόν στο «Νίκος Σαμαράς» προκειμένου ο καθένας από εμάς να βοηθήσει όπως μπορεί».