Ο Νίκος Χουγκάζ μίλησε για την κλήση του στην Εθνική και για την πορεία στον Ιωνικό, ενώ αναφέρθηκε και στους μεγάλους στόχους του.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στην Cosmote TV:

Για τους γονείς του και τον πατέρα του: «Οι γονείς μου με βοήθησαν να χτίσω την δική μου νοοτροπία, μου δίνουν συμβουλές Ήταν πολύ περίεργο. Ήταν ο πατέρας μου. Χρειαζόμουν χρόνο να συνηθίσω τη νέα κατάσταση. Μου δίνει πάντα συμβουλές ως προπονητής.»

Για αυτά που πρέπει να βελτιώσει και τα δυνατά του σημεία: «Πρέπει να βελτιώσω σίγουρα την άμυνα. Όλα τα κομμάτια του παιχνιδιού μου. Βασίζομαι στο σουτ και στα ριμπάουντ».

Για την εμπειρία στις ΗΠΑ: «Οι εμπειρίες που έχω από την Αμερική είναι πολύ ωραίες. Θα μου μείνουν αξέχαστες. Συνεργάστηκα με εξαιρετικούς ανθρώπους. Με βοήθησαν και μου άλλαξαν την νοοτροπία».

Για τους στόχους του: «Ο πρώτος μου στόχος είναι να βελτιώνομαι καθημερινά. Σκέφτομαι το επόμενο επίπεδο, την Ευρώπη, το ΝΒΑ. Αλλά αυτό είναι πάρα πολύ μακρινό».

Για την κλήση του στην Εθνική: «Είμαι πολύ χαρούμενος. Νομίζω κάθε αθλητής θα ένιωθε περήφανος. Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή για την ευκαιρία. Δουλεύω σκληρά και αυτός ήταν ένας από τους στόχους μου».

Για την πορεία του Ιωνικού: «Δεν ξεκινήσαμε καλά. Δεν ανησυχήσαμε. Μετά ήρθε η πρώτη μας νίκη και όλα πήρα τον δρόμο τους. Μπορούμε τώρα να είμαστε λίγο πιο άνετοι τώρα. Χαίρομαι που μας εμπιστεύονται και θέλουμε πραγματικά να τους ανταμείψουμε».

Για το γεγονός ότι έχει δίπλα του τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη: «Είναι πολύ σημαντικό. Είμαι τυχερός να τον έχω συμπαίκτη. Μου δίνει συμβουλές, έχει τεράστιο μπασκετικό iq. Mε βοηθά να γίνω καλύτερος».