Ο Στέφανος Δέδας αποκάλυψε πως έχει ήδη γίνει κρούση στον Ίαν Χάμερ, MVP της νίκης της ΑΕΚ επί του ΠΑΟΚ, για να ανανεώσει.

Στην πίστη των παικτών του για να αντιπαρέλθει τα προβλήματα απέδωσε ο Στέφανος Δέδας τη νίκη της ΑΕΚ επί του ΠΑΟΚ με 72-67.

«Το πιστέψαμε από την αρχή, είχαμε την απουσία του Παππά την τελευταία στιγμή και τα πράγματα δυσκόλεψαν. Έχουμε μάθει να παλεύουμε με την δύσκολη καθημερινότητα, τραυματισμούς και άλλα πράγματα που δεν τα αναφέρω εγώ αλλά οι υπόλοιποι. Προσπαθώ για το καλύτερο με τους παίκτες που έχω, είτε παίζουν 1 δευτερόλεπτο είτε 37-38 λεπτά», τόνισε ο προπονητής της «Ένωσης».

Όσο για τον κορυφαίο της αναμέτρησης, Ίαν Χάμερ, αποκάλυψε πως του έχει γίνει κρούση για να ανανεώσει. «Ο Ίαν ξέρω πως μπορεί να παίξει το παιχνίδι που θέλω. Έχει προσφορά στην άμυνα και την επίθεση, βοηθά και στο κατέβασμα της μπάλας. Είναι ένα πολυεργαλείο, έχω μιλήσει μαζί του για να ανανεώσουμε και για του χρόνου. Θέλουμε να φτιάξουμε έναν κορμό με παίκτες που θα γνωρίζουν ότι είναι στην ΑΕΚ και θα παλεύουν», ανέφερε.