Ο Μιχάλης Τσαϊρέλης μίλησε για πρώτη φορά ως παίκτης του Ήφαιστου και αποκάλυψε το πόσο εύκολη ήταν η απόφασή του να μετακομίσει στην ομάδα της Λήμνου.

Αναλυτικά:

«Πιστεύω ότι ταιριάζω πολύ στον τρόπο με τον οποίο θέλει να παίξει ο κόουτς, τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση. Δεδομένα θέλω να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις, να φέρω ενέργεια και να κάνω ό,τι μπορώ για να παρουσιαστεί η ομάδα, έτσι όπως τη θέλουν οι άνθρωποί της.

Στη Λήμνο γίνεται μια πολύ σοβαρή και όμορφη προσπάθεια από την οικογένεια Μπούμπουρα που δείχνει την αγάπη της για το νησί και τον Ήφαιστο. Αυτό από μόνο του έκανε εύκολη την απόφασή μου να πω το “ναι”, όπως επίσης το γεγονός πως γνωρίζω πολλά χρόνια τον κόουτς όπως και τους Θανάση Γιαπλέ και Θανάση Μολυβδά. Όλα έπαιξαν τον ρόλο τους, για να πάρω την απόφαση να μετακομίσω στη Λήμνο για χάρη του Ηφαίστου».

Για τον κόσμο της Λήμνου: «Ο κόσμος του νησιού έχει αγαπήσει και έχει «αγκαλιάσει» την ομάδα, κάτι το οποίο είχα τη δυνατότητα να αντιληφθώ και ως αντίπαλος. Στην εποχή που ζούμε αυτό είναι μείζονος σημασίας, οι δεσμοί της ομάδας με την τοπική κοινωνία. Εύχομαι να ζήσω κι εγώ όμορφες στιγμές, να απολαύσω την ίδια αγάπη και φιλοξενία, που εισπράττουν όλοι όσοι είναι μέλη του Ηφαίστου. Από την πλευρά μου αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι πως θα κάνω τα πάντα μαζί με τους συμπαίκτες μου, ώστε όλοι στη Λήμνο και όχι μόνο να είναι περήφανοι για την ομάδα μας».

Για τους ατομικούς του στόχους: «Προσωπικά θέλω να είμαι σε όσο το δυνατόν καλύτερη κατάσταση για να βοηθήσω, με κάθε τρόπο. Όσον αφορά τους ομαδικούς, αυτοί τίθενται από τη διοίκηση και τον προπονητή, εμείς οι παίκτες απλά οφείλουμε να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να τους υλοποιήσουμε».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

?✍️⛹️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ifaistos Limnou BC (@ifaistoslimnoubc) στις