Την απόκτηση της σέντερ Λινέτα Κάιζερ (1.93μ., 31χρ.) ανακοίνωσε επίσημα ο Παναθηναϊκός μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2021-22.

Ενίσχυση για το σύνολο της Ελένης Καπογιάννη στην frontline, με την Λινέτα Κάιζερ να εντάσσεται στην ομάδα του Παναθηναϊκού με συμβόλαιο ως το τέλος της χρονιάς.

Η Κάιζερ έχει αγωνιστεί στο WNBA ενώ γενικά είναι μια παίκτρια με μεγάλη εμπειρία και πολυετή καριέρα σε Ευρώπη και ΗΠΑ. Το 2016 είχε περάσει κι από τον Ολυμπιακό.

Αναλυτική η ανακοίνωση της συμφωνίας:

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Lynetta Kizer για την αγωνιστική σεζόν 2021-2022 για το γυναικείο τμήμα μπάσκετ.

Πρόκειται για μια σπουδαία αθλήτρια με μεγάλη διεθνή καριέρα, η οποία αγωνίζεται ως center και αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά τον ΠΑΟ.

H Αμερικανό-Βόσνια αθλήτρια (1,93μ.) με την πολυετή εμπειρία της τόσο στα ευρωπαϊκά γήπεδα όσο και στο WNBA έχει σπουδαίες διακρίσεις στην επαγγελματική της καριέρα και αναμένεται να ισχυροποιήσει το «τριφύλλι».

Η Kizer δήλωσε στο pao1908.com: «Είμαι χαρούμενη που βρίσκομαι ξανά στην Ελλάδα. Γνώρισα το προπονητικό επιτελείο και τις συμπαίκτριές μου και είμαι έτοιμη να βοηθήσω κι εγώ όσο μπορώ στην επίτευξη των στόχων του Παναθηναϊκού».