Ο Φίλιππος Βέροιας ανακοίνωσε πως βρέθηκε θετικό κρούσμα σε αθλητή και οδήγησε στην αναβολή της αναμέτρησης με τον Πανερυθραϊκό.

Σε ανακοίνωσή της η ομάδα, αναφέρει ότι αναβάλλονται οι προπονήσεις μέχρι νεωτέρας, ενώ ελήφθησαν πλέον όλα τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής. Η ΕΟΚ σε ανακοίνωση της, ορίζει ότι ο αγώνας με τον Πανερυθραϊκό, που ήταν να διεξαχθεί στις 10/10/2020, αναβάλλεται για τις 21/10/2020.

Η ανακοίνωση του τμήματος μπάσκετ του Φίλιππου Βέροιας:

«Η ΔΕ του τμήματος καλαθοσφαίρισης ανακοινώνει την ύπαρξη θετικού κρούσματος COVID-19 σε αθλητή της ανδρικής μας ομάδας. Το κρούσμα διεγνώσθη θετικό την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου.

Σε άμεση συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές, τον ΕΟΔΥ, την ΕΟΚ και τη Δημοτική Αρχή λάβαμε άμεσα όλα τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής, ακολουθώντας όλα τα απαραίτητα πρωτόκολλα. Οι προπονήσεις του τμήματος αναβάλλονται μέχρι νεωτέρας, όπως και ο επερχόμενος αγώνας της ομάδας μας στην Αθήνα με τον Πανερυθραικό. Ευχαριστούμε θερμά τις αρχές και την Ομοσπονδία για τα γρήγορα αντανακλαστικά, την αγαστή συνεργασία και την άμεση ανταπόκριση στο αίτημά μας.

Γνώμονας των ενεργειών μας είναι πρωτίστως και αδιαπραγμάτευτα η υγεία των αθλητών, των προπονητών, των οικογενειών τους και του κοινωνικού συνόλου γενικότερα. Θα συνεχίσουμε να τηρούμε τα πρωτόκολλα και τις απαραίτητες διαδικασίες για να ξεπεράσουμε ως ομάδα και οργανισμός και αυτόν το σκόπελο με τον πλέον ενδεδειγμένο τρόπο».

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ για την αναβολή του αγώνα:

«Εξαιτίας επιβεβαιωμένου κρούσματος ιού covid 19 στο σωματείο ΑΠΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ , ο αγώνας μεταξύ των σωματείων ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΙΚΟΣ ΑΣ – ΑΠΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ της 10/10/2020 για την 2η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας, αναβάλλεται και ορίζεται να διεξαχθεί στις 21/10/2020 και ώρα 17.00 στο κλειστό γυμναστήριο «ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΛΑΙΤΖΗΣ».