Οι δηλώσεις του Δημήτρη Φλιώνη ενόψει του ΑΕΚ-Προμηθέας.

Στον παράγοντα του κόσμου στάθηκε ο Δημήτρης Φλιώνης ενόψει του πρώτου προημιτελικού της ΑΕΚ με τον Προμηθέα, τη Δευτέρα (22/5, 20:00).

Αναλυτικά, το blog του Δημήτρη Φλιώνη στο σάιτ του ΕΣΑΚΕ:

Για την ομάδα και τον κόσμο

Ξεκινά η διαδικασία των play offs στο Πρωτάθλημα, με αντίπαλο τον Προμηθέα.
Νομίζω, ότι σε μία πολύ ιδιαίτερη και πολύ δύσκολη αγωνιστική περίοδο, με ατυχίες πρωτοφανείς, πετύχαμε τον καταρχήν στόχο μας, που ήταν η πρόκριση στα play offs και όσο ψηλότερα, στην κανονική περίοδο.

Δεν θα ήθελα ν’ αναφερθώ ξανά στο πώς φτάσαμε ως εδώ. Λίγο έως πολύ γνωρίζει όλος ο κόσμος τα όσα περάσαμε. Δείξαμε, ωστόσο, ότι είχαμε ψυχικά αποθέματα και στοχοπροσήλωση στις εντολές των προπονητών μας και σ’ ένα βαθμό είμαστε ικανοποιημένοι.

Ανεξάρτητα από την ποιότητα της απόδοσής μας, σε όλες τις περιπτώσεις παίξαμε με καρδιά κι αυτό νομίζω, ότι είναι το πιο σημαντικό.

Από δω και πέρα, τα πράγματα είναι ακόμα πιο δύσκολα. Πρέπει να διατηρήσουμε την ενέργεια, που βγάζαμε στο παρκέ μέχρι και πριν από τον αγώνα της Πυλαίας και να διεκδικήσουμε πάλι τα καλύτερα. Για την ομάδα και τον κόσμο της.

Ειδικά ο κόσμος σ’ αυτή τη φάση θα παίξει καθοριστικό ρόλο σε ό,τι κάνουμε. Είναι προφανές, ότι τον θέλουμε δίπλα μας, αρχής γενομένης από την αυριανή αναμέτρηση με τον Προμηθέα στα Άνω Λιόσια. Η συμβολή του ειδικά στην έδρα μας είναι καθοριστική.

Βοηθάει βέβαια και η δυναμική του γηπέδου μας. Όλα αυτά μαζί μάς έδωσαν την απαιτούμενη ώθηση για να φτάσουμε σε νίκες στα Άνω Λιόσια.

Θα τα πούμε στο γήπεδο…