Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος απάντησε μέσω του Instagram στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Λίγα λεπτά μετά από την ανακοίνωση που εξέδωσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός, ήρθε η απάντηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR απάντησε στα ερυθρόλευκα γραφόμενα σε αυτή.

Αναλυτικά:

“Σας καλέσαμε και όχι υποδείξαμε, όπως ακριβώς κάναμε μέσω του κ. Μπαφέ σήμερα στην ΕΟΚ. Ευγένεια εμείς, αντιπαράθεση πάλι εσείς.

Εγώ σέβομαι την μνήμη του Πατέρα μου και επιλέγω να μείνω σπίτι να δω τον αγώνα. Όχι βέβαια ότι σας πέφτει λόγος για το πού επιλέγω ή όχι να πάω. Αυτά στις Φιλιππινέζες σας. Γιατί είναι πρόκληση να θέλω να έρθω να δω τον αγώνα; Τα δικά μου χρήματα, ενέργεια και ό,τι άλλο επενδύω έχουν λιγότερη αξία από τα δικά σας (έτσι σας έμαθαν);

Κι εν τέλει, αφού θα μας κερδίσετε λέτε εντός παρκέ και ο κόσμος σας θα είναι όπως πάντα κόσμιος, τι σας κόφτει εάν έρθω εγώ;

Τόσο πολύ με φοβάστε πια;

ΥΓ. Το να ζητάω να μην με βρίζετε επί 40 λεπτά χωρίς να υπάρξει η παραμικρή τιμωρία πώς είναι ακριβώς πρόκληση; Τρία χρόνια στο ΣΕΦ με όποιον και να παίζετε, εμένα βρίζετε και δεν έχει βρεθεί ένας να το σταματήσει, είτε από εσάς είτε με τιμωρίες. Τώρα δηλαδή που ζητάω το αυτονόητο, σας χαλάει; Γαύροι… απλά.

Επειδή θα σας πάρει κανά πεντάωρο να την καταλάβετε και ίσως να απαντήσετε, μετά από 47282846 διορθώσεις, τα λέμε αύριο από κοντά. Ελπίζω ήρεμα και να κερδίσει ο καλύτερος όντως εντός παρκέ. Καληνύχτα”.