Ο Έλληνας τεχνικός της ομάδας της Πάτρας μίλησε για τις προπονητικές επιρροές του, κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στον Αργύρη Πεδουλάκη, ενώ εξέφρασε την πεποίθηση πως ο Ολυμπιακός θα βρίσκεται στην Basket League τη νέα σεζόν.

Στην εκπομπή «Τζάμπολ» της ΕΡΤ μίλησε ο Μάκης Γιατράς και μοίρασε… ατάκες.

Σχετικά με το… μυστικό της επιτυχίας για τον Προμηθέα τόνισε πως «θέλει καλό κλίμα και τη βοήθεια του Θεού. Έχει πάει καλά η ομάδα και τώρα είμαι ο Γιατράς που τον ξέρουν όλοι ενώ παλιότερα δεν με ήξερε κανένας».

Παράλληλα αναφέρθηκε στον Αργύρη Πεδουλκάκη «Παλιότερα είχα επηρεαστεί από τον Πεδουλάκη, μου άρεσε ο τρόπος που έπαιζε τότε στο Περιστέρι. Από πολλούς έχω επηρεαστεί. Ακόμα και από προπονητές στο γυναικείο μπάσκετ».

Ο Πατρινός κόουτς πήρε θέση και για το θέμα του Ολυμπιακού, εκφράζοντας την άποψη πως οι Πειραιώτες θα επιστρέψουν στην μεγάλη κατηγορία. «Αν όλα πάνε καλά και με την επάνοδο του Ολυμπιακού που πιστεύω πως θα γίνει την επόμενη χρονιά, θα είναι ένα πολύ πιο δυνατό πρωτάθλημα και θα αρέσει στον κόσμο. Το μπάσκετ και το πόλο ταιριάζουν πολύ στον Έλληνα».