Ο Μάκης Γιατράς τόνισε πως παρά τους 90 πόντους που έβαλε ο Προμηθέας απέναντι στο Λαύριο ο τρόπος δεν ήταν αυτός που θέλει, ενώ έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του που γύρισαν ένα παιχνίδι που έμοιαζε χαμένο.
Ο προπονητής των Πατρινών είπε: «Συγχαρητήριά στους παίκτες μου που προσπάθησαν μέχρι το τέλος, γυρίσαν ένα χαμένο παιχνίδι, αυτό έγινε με τουρλουμπούκι, όχι με μπάσκετ. Είμαι ευχαριστημένος μόνο από τη νίκη, για ένα λόγο, είναι διαφορετικό να πας να κάνεις προπόνηση όταν έχεις νικήσει και διαφορετικά όταν έχεις χάσει. Προσπαθούμε να κερδίσουμε χρόνο, με αυτό που κάναμε σήμερα κερδίσαμε χρόνο αλλά είμαι πολύ στεναχωρημένος, δεν κάναμε σκριν, δεν ματσάραμε.

Παίζαμε ατομικά, μπορεί να βάλαμε 90 πόντους αλλά δεν είναι ο τρόπος που μου αρέσει και δικαιολογίες μπορεί να υπάρχουν πολλές. Συγχαρητήρια στο Λαύριο, έχει κάνει 8 συνεχόμενες νίκες, στην ουσία το έχασε από τα δικά του λάθη. Συνεχίζουμε και κοιτάζουμε τα επόμενα παιχνίδια αλλά πρώτα από όλα να γίνουμε ομάδα, το πρόβλημα είναι πως δεν είμαστε ομάδα».