Ο Αρτούρας Γκουντάιτις, μίλησε στον Δημήτρη Μπούκα και στο SportsRoomGr, ονίζοντας πως η καλή άμυνα των πρασίνων τους έδωσε το παιχνίδι και παρόλο που έσπασαν το αήττητο σερί του Ολυμπιακού, δεν παύει να είναι μόνο ένα παιχνίδι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Λιθουανός σέντερ του Παναθηναϊκού:

-Ποιος ήταν ο κύριος παράγοντας της σημερινής σας νίκης; Η άμυνα ή η επίθεση;

-“Η άμυνα ξεκάθαρα. Δεν μπορούμε να κερδίσουμε την σειρά και τίτλους με την επίθεσή μας, όσο κοινότυπο κι ας ακούγεται είναι αλήθεια. Σίγουρα δε μπορούμε να παραβλέψουμε πως έχασαν κάποιους παίκτες αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν μετράει η προσπάθεια μας και το ότι μείναμε προσηλωμένοι στο πλάνο που μας υπέδειξαν οι προπονητές. Είμαι πολύ χαρούμενος που όλη η ομάδα έμεινε ενωμένη και πάμε τώρα στο ΣΕΦ την Κυριακή.”

-Πως νιώθετε πηγαίνοντας στο ΣΕΦ την Κυριακή με βάση την σημερινή σας απόδοση; Υπήρχε ένα ψυχολογικό αβαντάζ του Ολυμπιακού αλλά τώρα η σειρά ήρθε στα ίσα.

-“Σίγουρα είναι πολύ ωραίο να νικάς με αυτόν τον τρόπο, μέσα από την άμυνά σου δηλαδή. Σχετικά με το ψυχολογικό κομμάτι, είμαστε όλοι επαγγελματίες. Είναι καλό που σπάσαμε το σερί του Ολυμπιακού αλλά όπως είπα δεν μπορούμε να είμαστε χαρούμενοι με ένα παιχνίδι.”

-Και κάτι τελευταίο, πόσο δύσκολος αντίπαλος είναι ο Φαλ;

-“Όλοι ξέρουμε πως είναι απ τους καλύτερους παίκτες στο ποστάρισμα στην Ευρώπη.Έμεις έχουμε το πλάνο μας και πως να αμυνθούμε απέναντί του. Σήμερα σκόραρε, να δούμε τι θα γίνει την Κυριακή.