Χαμογελαστός, με σκουλαρίκι τριφύλλι και αποφασισμένος να οδηγήσει τον Παναθηναϊκό σε τίτλους έφτασε χθες στην Αθήνα ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ. Το μεγάλο απόκτημα των «πράσινων» δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για τη συμφωνία και την ανυπομονησία του να πατήσει… ΟΑΚΑ.Δείτε όσα δήλωσε ο 27χρονος φόργουορντ και το βίντεο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

«Είμαι πολύ χαρούμενος, ενθουσιασμένος. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τα πάντα. Είμαι πολύ χαρούμενος. Ξέρω ότι με περιμένει ο κόσμος και θα είναι διασκεδαστικό. Δεν ξέρω για την τύχη και το πεπρωμένο. Είχα παίξει εδώ πέρυσι κόντρα στην Ελλάδα και αγάπησα την πόλη. Ανυπομονώ να παίξω για αυτή την ομάδα και να γνωρίσω τον κόσμο.
Ανυπομονώ για κάθε ματς. Φυσικά, είναι πολύ ωραίο να αντιμετωπίζω τον αδελφό μου. Αυτά τα πράγματα θα έχουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον για την οικογένειά μας. Εκείνος επέλεξε αυτό που ήταν καλύτερο για τον ίδιο. Θα δούμε πώς θα βγει…
Νιώθω χαρούμενος και υπερήφανος, που είμαι εδώ, που εκπροσωπώ τη χώρα μου εδώ. Είμαι χαρούμενος, μιλάμε για μια ιστορική ομάδα, πιθανότατα την καλύτερη ομάδα της τελευταίας 20ετίας. Είμαι εδώ για να δουλέψω!
Για να είμαι ειλικρινής, είχα πολλά μηνύματα για τον Παναθηναϊκό, μου έστειλαν πολλοί Έλληνες οπαδοί. Νιώθω την αγάπη. Πρέπει να δουλέψουμε και να νικήσουμε ματς. Αυτό είναι το πιο σημαντικό.
Όλοι οι συμπαίκτες μου έχουν μεγάλα ονόματα. Ο Σλούκας είναι “θρύλος”, ο Λεσόρ πέρυσι ήταν ένα “τέρας”, ξέρω καλά τον Βιλντόσα. Πρέπει να βρούμε τη χημεία και να κερδίσουμε».