Ιδιαίτερης σημασίας η παρουσίαση των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων του Παναθηναϊκού, με την “πράσινη” ΚΑΕ να ανακοινώνει ότι θα παρουσιάσει τους νέους παίκτες της κάτω από την Ακρόπολη.

Σε μια ξεχωριστή κίνηση με ιδιαίτερο συμβολισμό προχώρησε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Η «πράσινη» ΚΑΕ γνωστοποίησε πως το μεσημέρι της Πέμπτης (12/09, 13:00) θα παρουσιάσει τα νέα μεταγραφικά αποκτήματά της, κάτω από τον ιερό βράχο της Ακρόπολης.

Με την κίνηση αυτή ο Παναθηναϊκός θέλει να δώσει ακόμα μεγαλύτερη αίγλη στις μεταγραφές που προκάλεσαν αίσθηση το φετινό καλοκαίρι, με την τοποθεσία της παρουσίασης να έχει την δική της σημασία.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός αναφέρει:

Την Πέμπτη (12/9) στις 13:00 στο Dionysos Zonar’s θα λάβει χώρα η επίσημη παρουσίαση των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων και του προπονητή του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ. Στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης, η ομάδα-σύμβολο της Αθήνας θα παρουσιάσει στους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε. τους νέους «αστέρες» της, οι οποίοι μετά την αρχική τους τοποθέτηση για την προσεχή αγωνιστική περίοδο, θα απαντήσουν στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων. Ο Παναθηναϊκός της Αθήνας, το τριφύλλι της Ελλάδας, είναι πανέτοιμο να παρουσιάσει όπως τους αρμόζει τις μεταγραφές που έκαναν αίσθηση.