Ο αγώνας που ήταν προγραμματισμένος ανάμεσα στις δύο ομάδες για το Σάββατο (09/04) αναβλήθηκε μετά τα κρούσματα Covid-19 που βρέθηκαν στους γηπεδούχους.

Όπως αναφέρει ο ΕΣΑΚΕ:

Ο προγραμματισμένος για το Σάββατο (9/4/2022) στις 17:00 αγώνας, Ιωνικός-Ηρακλής, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League, αναβάλλεται, σύμφωνα με το Υγειονομικό Πρωτόκολλο της Stoiximan Basket League για λόγους ανωτέρας βίας, μετά τα κρούσματα κορωνοϊού που διαγνώσθηκαν σε αθλητές της ομάδας της ΚΑΕ Ιωνικός Basket.

Η νέα ημερομηνία διεξαγωγής της συνάντησης θα ανακοινωθεί από τον ΕΣΑΚΕ.

Από πλευράς της η ΚΑΕ Ηρακής, ενημέρωσε για την αναβολή, τονίζοντας πως οι «κυανόλευκοι» εστιάζουν την προσοχή τους στον εντός έδρας αγώνα με τον Κολοσσό (16/04, 17:00):

Με το μυαλό στον εντός έδρας αγώνα με τον Κολοσσό (16/04, 17:00), έπειτα από την αναβολή της αυριανής (09/04) αναμέτρησης με τον Ιωνικό, πραγματοποιήθηκε η σημερινή (08/04) προπόνηση του Ηρακλή. Οι «κυανόλευκοι» προπονήθηκαν το πρωί στο Ιβανώφειο, με τον Κώστα Μέξα να μην έχει στη διάθεσή του τον αθλητή, που ήρθε σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού και βρίσκεται σε απομόνωση. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Tony Wroten, εξαιτίας των ενοχλήσεων στο γόνατο. Η προετοιμασία για το παιχνίδι με την ομάδα της Ρόδου θα συνεχιστεί από τη Δευτέρα (11/04).