Επιστροφή στις προπονήσεις για την ομάδα μπάσκετ του Ηρακλή, με τον Θανάση Σκουρτόπουλο να έχει άπαντες παρόντες ενόψει της πρεμιέρας του ερχόμενου Σαββάτου (18/09).

Μέρα αποφόρτισης και χαλάρωσης ήταν η χθεσινή (11/09) για τους «κυανόλευκους», με την απογευματινή προπόνηση της Κυριακής (12/09), να σημάνει την προετοιμασία τους ενόψει του πρώτου επίσημου παιχνιδιού της χρονιάς, το οποίο και είναι προγραμματισμένο για το ερχόμενο Σάββατο (18/09).

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος, είδε άπαντες να ακολουθούν κανονικά το πρόγραμμα, το οποίο περιλάμβανε αρχικά ασκήσεις ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο και έπειτα μπάσκετ στο Ιβανώφειο.

Όπως αναφέρουν οι «κυανόλευκοι»:

Στις προπονήσεις επανήλθαν σήμερα (12/09), το απόγευμα οι παίκτες του Ηρακλή, μετά το χθεσινό (11/09) ρεπό, που ήταν το τελευταίο, μέχρι το πρώτο επίσημο παιχνίδι της νέας σεζόν, το οποίο είναι προγραμματισμένο για το ερχόμενο Σάββατο (18/09).

Στο πρώτο μέρος του προγράμματος, οι “κυανόλευκοι” έκαναν ασκήσεις ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο, υπό την επίβλεψη του γυμναστή της ομάδας, Γιάννη Χρυσάφη και στη συνέχεια βρέθηκαν στο γήπεδο για το δεύτερο κομμάτι, που περιελάμβανε μπάσκετ, ολοκληρώνοντας ένα τρίωρο στο Ιβανώφειο. Όλοι οι παίκτες ήταν κανονικά παρόντες. Αύριο (13/09), η ομάδα θα γυμναστεί μια φορά, το απόγευμα. Το πρωί, οι παίκτες θα υποβληθούν σε αιματολογικές εξετάσεις.